Газови уредби, Газов инжекцион - София. Монтаж, Гаранция, Обслужване, Промоционални цени Автоклиматици - диагностика и зареждане

За нас

aboutIMG

За автогаз сервиз UniGAS

Екипа от специалисти на автогаз сервиз UniGAS е с дългогодишен опит в инсталирането на газови уредби и газови инжекционни системи. Имаме опит в конвертирането на почти всички марки и модели автомобили. Предлагаме пълна поддръжка, диагностика, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

В основата на безпроблемната експлоатация на автомобил с газова уредба стои походящия избор на компоненти и система за газов инжекцион (ГИ), правилен, внимателен и качествен монтаж и прецизна компютърна настройка. Всичко това може да получите при нас като се доверите на нашия професионализъм и лично отношение към всеки клиент.

Газовите инжекциони, които предлагаме са внимателно подбрани и са с последно поколение електроника, позволяваща прецизно дозиране на количеството газ постъпващо в двигателя и изключително фини настройки, което води до нисък разход на гориво (около 10-15% над бензиновия разход) и безпроблемна работа с премахнати всички негативи на конвенционалните газови уредби. Други много важни предимства на газовите инжекциони са запазването на мощността на автомобила с пренебрежимо малки загуби (2-5%), ниска цена на обслужване и съвместимост с почти всички двигатели с инжекционни системи. Обслужването на ГИ се свежда до периодична подмяна на филтрите на газовата уредба (на 10 000-15 000 км.), изпарителя (редуктора) не се нуждае от смяна на мембрани, както при обикновените газови уредби и не се налага честа настройка на горивната смес, благодарение на съвместната работа на газовия и бензиновия компютър на колата, които прецизно дозират сместа с обратна връзка от ламбда сондата на колата. Всичко това Ви гарантира удоволствие от шофирането на Вашия автомобил и пестене на пари.

Инжекционните системи, които предлагаме са подходящи за монтаж на почти всички инжекционни автомобили – нови, мощни турбо и атмосферни двигатели до 8 цилиндъра, покриващи европейските изисквания за вредни емисии Euro 3 и 4. Безопастността Ви е гарантирана благодарение на съвременните евро сонди в бутилката, които монтираме.

Гаранционния срок на предлаганите газови инжекциони е 2 години или 50 000 км., като през този период всички настройки и подмяна на дефектирали компоненти по системата са безплатни.

Прецизният монтаж и настройка на Вашата газова уредба е гаранция за безпроблемна и дългосрочна експлоатация на автомобила Ви.

Може да разчитате на нас – очакваме Ви!