Газови уредби, Газов инжекцион - София. Монтаж, Гаранция, Обслужване, Промоционални цени Автоклиматици - диагностика и зареждане

Защо да изберем газов инжекцион пред обикновена газова уредба?

newsListIMG-4

Защо да изберем газов инжекцион пред обикновена газова уредба?

При обикновена газова уредба, монтирана на пълен инжекцион, ще забележите следните неприятни ефекти:

  • Неравномерна работа на двигателя
  • Прекъсване и миризма на газ
  • Запушване на бензиновите инжектори
  • Промяна на оборотите и гаснене на светофари
  • Висок разход
  • Загуба на мощност

Всички тези неприятности могат да се избегнат, ако монтирате на Вашия автомобил газов инжекцион от ново поколение. За разлика от обикновените газови уредби, при които често има необходимост от настройки, съвременният газов инжекцион се управлява от компютър и при правилна настройка при монтажа и навременна смяна на филтрите (обслужване), газовата инжекционна система може да работи прецизно и безпроблемно години наред.

Автогаз сервиз UniGAS предлага богат избор на прецизно подбрани газови инжекционни системи. Работим само със системи и компоненти на производители, световни лидери в бранша, като LOVATO, ROMANO, BARDOLINI и др., което гарантира високото качество и надеждността на предлаганите от нас газови инжекциони.

Заповядайте при нас и нашите специалисти ще Ви консултират за най-подходящата марка и модел газов инжекцион според Вашият автомобил и Вашите нужди.

Разгледайте нашите промоции на газови инжекциони и се възползвайте от тях още сега. Може да закупите всички продукти и на изплащане.