Газови уредби, Газов инжекцион - София. Монтаж, Гаранция, Обслужване, Промоционални цени Автоклиматици - диагностика и зареждане

Автоклиматици

Автоклиматици услуги

acIMG

Автоклиматиците ни осигуряват незаменим комфорт през летните жеги. За да работи, обаче сигурно и безпроблемно дори и в най-горещите дни, автоклиматика се нуждае от навременна поддръжка и профилактика. За да сте сигурни, че Вашият автоклиматик няма да ви изневери в най-неподходящия момент, например на път за море, ние предлагаме комплексна грижа за всички автоклиматици - диагностика, дозареждане и цялостно зареждане на най-добри цени!

Както при обикновените климатици, така и при автоклиматиците за да работят нормално и ефективно в системата им трябва да има точно определено количество фреон. Различните марки и модели автомобили имат различни автоклиматици с различно количество фреон. Ние работим с автоклиматична станция от последно поколение, която разполага със софтуер с информация за нужното количество фреон за почти всяка марка и модел автомобил. При загуба на фреон се губи и масло, в резултат на което и компресорът се натоварва допълнително. Спестете си главоболията от скъпоструващи ремонти, направете профилактика на Вашия автоклиматик.

Възползвайте се от нашите промоционални предложения още сега!

Автоклиматици - услуги и цени

Вид услуга Цена
Диагностика 15 лв.
Диагностика + дозареждане 29 лв.
Диагностика + цялостно зареждане 39 лв.
Дозареждане с масло 5 лв.
Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач 30 лв.
Поставяне на оцветител 5 лв.
Смяна на опръстени и иглички 5 лв. на брой

Автоклиматикът осигурява комфорт и определено е фактор повишаващ безопасността. Той пречиства въздуха, привежда го до желаната температура, намалява влажността и осигурява непрекъснатия му поток. Създава максимално подходящ микро-климат за пътуващите в автомобила. В допълнение посредством филтрите предотвратява теченията и предпазват здравето. Без съмнение перфектно функциониращия автоклиматик осигурява по-висока безопасност - като например предпазва стъклата от запотяване или придава по-голямо спокойствие на шофьора.